Noua intrare în parcul Dendrariu din str. C. Stere

 

Noua intrare în parcul Dendrariu din str. C. Stere

Dezvoltarea parcului este realizată în conformitate cu planul strategic de dezvoltare, care poate fi consultat și pe site-ul  întreprinderii (dendrariu.md).

În perspectiva dezvoltării parcului „Dendrariu”, pe lângă alte obiective, a fost prevăzută realizarea intrării din str. C. Stere, precum și construirea aleii, care va face legătura dintre intrarea respectivă și restul aleilor parcului.

Intrarea din str. C. Stere a fost preconizată ca fiind o construcție capitală, un spațiu amenajat și locuri de parcare, care să asigure accesul confortabil al vizitatorilor, precum și activitatea de gestionare a fluxului acestora.

Realizarea intrării va spori gradul de accesibilitate a parcului. Vizitatorii vor avea acces din părți opuse ale parcului. Traversarea parcului de la o intrarea către alta va permite doritorilor deplasarea în zone diferite ale orașului.

Conform preconizărilor,  noua intrare și aleea vor fi construite în acest an.

Realizarea proiectului este posibilă datorită sprijinului acordat de autoritățile municipiului Chișinău și partenerilor privați.

Apreciem înalt și ținem să aducem mulțumiri consilierului municipal, Alexandr Odințov, pentru susținere și implicarea personală în realizarea acestui obiectiv.